Inschrijven

Kosten

De kosten voor deelname aan het congres bedragen € 285,00 p.p.

Kortingen

Als uw werknemer bent van één van de congrespartners krijgt u 30% korting op de kosten.  U betaald dan  € 199,00 p.p. Congrespartners zijn instellingen(niet de brancheorganisatie) die vermeld staan op de pagina partners.

Groepskorting

Is uw organisatie geen partner en wilt u met 5 personen of meer van dezelfde organisatie komen? Let op: partners krijgen al de maximale korting ongeacht het aantal aanmeldingen. Bent u geen partner? Neem contact met ons op!  U krijgt dan een aanbieding van ons. Verder belonen we inschrijvingen onder 1 verzamelfactuur met een korting. Scheelt ons een boel administratie!

Reserveren

U kunt ook reserveren. Later schrijft u uzelf dan definitief in. Zo bent u zeker van een plaats! Reserveringskosten bedragen 10 euro. Na betaling houden wij tot uiterlijk 1 maand voorafgaand aan het congres uw plek vrij. De kosten van de reservering brengen wij in mindering op de definitieve congresfactuur. Indien u later afziet van deelname restitueren wij niet de reserveringskosten. Dus zeker zijn van een plek zonder extra kosten! Klik hier om te reserveren!

Inschrijven en direct betalen 

U kunt zich aanmelden via het onderstaande inschrijfformulier. Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u de bevestiging per e-mail van uw inschrijving.  Klik hier om je in te schrijven en een factuur te ontvangen!

Inschrijven en ontvang een factuur 

U kunt zich aanmelden via het onderstaande inschrijfformulier. Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u de bevestiging per e-mail van uw inschrijving. U kunt hier ook aangeven dat iemand anders de factuur ontvangt. Houdt u er rekening mee dat de factuur voor aanvang van de bijeenkomst betaald moet zijn, anders kunnen wij uw deelname niet garanderen. Inschrijving verplicht tot betaling, zie ook de annuleringsvoorwaarden. Klik hier om je in te schrijven en een factuur te ontvangen!

Annuleringsvoorwaarden

Annuleren kan uitsluitend per mail. Tot twee weken voor de studiedag brengen wij €50,00 administratiekosten per deelnemer in rekening als die is ingeschreven. Als u binnen twee weken annuleert voorafgaand aan het congres, rekenen wij het volledige bedrag. Bij verhindering is uw plaatsvervanger uiteraard van harte welkom.

 

Gerealiseerd door Zeg maar Alex.