Inschrijven

Kosten

De kosten voor deelname aan het congres bedragen € 285,00 p.p.

Kortingen

Als je werknemer bent van één van de congrespartners krijg je 30% korting op de kosten. Je betaalt dan € 199,00 p.p. Congrespartners zijn instellingen (niet de brancheorganisatie) die vermeld staan op de pagina partners.

Groepskorting

Is jouw organisatie geen partner en wil je met 5 personen of meer van dezelfde organisatie komen? Neem dan contact met ons op voor een aanbieding! Let op: partners krijgen al de maximale korting ongeacht het aantal aanmeldingen.

Inschrijven

Je kunt je aanmelden via één van onderstaande knoppen. Klik daarop om je in te schrijven. Na inschrijving ontvang je van ons direct een mail met de bevestiging van je gegevens en een instructie voor betaling. Als je de betaalknop indrukt kom je bij Link2Ticket. Volg het menu. Je hebt hier verschillende keuzes. Let op: als jouw instelling een partner instelling is kun je op het partnertarief inschrijven. Afhankelijk van je keuze betaal je direct of ontvang je een factuur. Na de betaling ontvang je een E-ticket. Deze ticket met barcode is je unieke toegangsbewijs.

Reserveren

Je kunt ook reserveren. Later schrijf je je dan definitief in. Zo ben je zeker van een plaats! De reserveringskosten bedragen 10 euro. Na betaling houden wij tot uiterlijk 1 maand voorafgaand aan het congres jouw plek vrij. De kosten van de reservering brengen wij in mindering op de definitieve congresfactuur. Indien je na reservering toch afziet van deelname restitueren wij de reserveringskosten niet.

Annuleringsvoorwaarden

Annuleren kan uitsluitend per mail. Mocht je binnen 14 dagen na je definitieve inschrijving toch nog van mening veranderen kun je geheel kosteloos en vrijblijvend aangeven toch niet te willen deelnemen. Zonde maar even goede vrienden, wellicht een volgende keer dan! Tot twee weken voor het congres brengen wij € 50,00 administratiekosten per deelnemer in rekening als die definitief  is ingeschreven. Als je binnen twee weken annuleert voorafgaand aan het congres, rekenen wij het volledige bedrag. Bij verhindering is je plaatsvervanger uiteraard van harte welkom.

De inschrijvingsknop gemist? Die staat hier.

Graag tot ziens op 28 november!

Gerealiseerd door Zeg maar Alex.