Inschrijven

Kosten
De kosten voor deelname aan het congres bedragen € 285,00 p.p.

Kortingen
Als je werknemer bent van één van de congrespartners krijg je 30% korting op de kosten. Je betaalt dan € 199,00 p.p. Congrespartners zijn instellingen (niet de brancheorganisatie) die vermeld staan op de pagina partners.

Groepskorting
Is jouw organisatie geen partner en wil je met 5 personen of meer van dezelfde organisatie komen? Neem dan contact met ons op voor een aanbieding! Let op: partners krijgen al de maximale korting ongeacht het aantal aanmeldingen.

Inschrijven
Je kunt je aanmelden met de rode button bovenin de pagina of klik hier om gelijk verder te gaan en je in te schrijven. Na inschrijving ontvang je van ons direct een mail met de bevestiging van je gegevens.  Wij sturen je daarna een factuur.

 

Reserveren
Je kunt ook reserveren. Gebruik de button ‘reserveren’ of klik hier om gelijk te reserveren. Later schrijf je je dan definitief in. Zo ben je zeker van een plaats! De reserveringskosten bedragen 10 euro. Na betaling houden wij tot uiterlijk 1 maand voorafgaand aan het congres jouw plek vrij. De kosten van de reservering brengen wij in mindering op de definitieve congresfactuur. Indien je na reservering toch afziet van deelname restitueren wij de reserveringskosten niet.

Annuleringsvoorwaarden
Annuleren kan uitsluitend per mail. Mocht je binnen 14 dagen na je definitieve inschrijving toch nog van mening veranderen kun je geheel kosteloos en vrijblijvend aangeven toch niet te willen deelnemen. Zonde maar even goede vrienden, wellicht een volgende keer dan! Tot twee weken voor het congres brengen wij € 50,00 administratiekosten per deelnemer in rekening als die definitief  is ingeschreven. Als je binnen twee weken annuleert voorafgaand aan het congres (op of na 14 november), rekenen wij het volledige bedrag. Bij verhindering is je plaatsvervanger uiteraard van harte welkom.

Graag tot ziens op 28 november!

Gerealiseerd door Zeg maar Alex.