Locatie

Het congres Dwang en Drang: Jeugd is ónze zorg wordt gehouden bij de Basiliek in Veenendaal. De Basiliek is goed toegankelijk voor mindervaliden en beschikt over een lift. Parkeren kan kosteloos naast de deur èn is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Treinstation Veenendaal-De Klomp is op loopafstand (10 minuten).

De Basiliek

Wiltonstraat 56
3905 KW Veenendaal
info@basiliekveenendaal.nl
T 0318-209700

Route

De Basiliek is gelegen vlak naast de A12, dus makkelijk bereikbaar per auto. Parkeren kan in de ruime eigen parkeergarage. En met Station Veenendaal-De Klomp op loopafstand èn een bushalte (bijna) voor de deur is de Basiliek ook met het openbaar vervoer goed te bereiken!

Kom je met de auto?

Vanaf de A12, afrit 23 (vanuit beide richtingen).

Neem je het openbaar vervoer?

Treinstation Veenendaal-De Klomp is op loopafstand (10 minuten). Als je het station af loopt, sla je linksaf op de Veenendaalseweg. Blijf deze weg volgen. Na het viaduct onder de A12 door, ga je schuin rechtsaf het rode fietspad op (je kunt twee fietspaden kiezen aan de rechterkant, neem het tweede, dus niet het pad direct langs de A12!). Na 167 meter kom je bij een Y-splitsing en kun je zowel links als rechts kiezen voor de Wiltonstraat. Ga hier rechts. Na ongeveer 100 meter buigt de weg af naar links, blijf de weg volgen. De Basiliek is nu het derde gebouw aan uw rechterhand (Wiltonstraat 56).

Liever met de bus?

Buslijn 83 (van en naar Amersfoort) vertrekt vanaf de drie Veenendaalse treinstations en komt langs de Basiliek, halte Wiltonstraat.

Kom je met de fiets?

De Basiliek beschikt over een ruime fietsenstalling, gelijk bij de entree.

Gerealiseerd door Zeg maar Alex.