Participatie

We willen bedrijven en instellingen actief betrekken bij het congres.  
Jij bent er toch ook bij? 

Als workshopleider 

Heb je een interessante ontwikkeling, innovatie of praktijk te presenteren die bijdraagt aan reductie van dwang of dwangvrije zorg een promising practice? We nodigen je uit dit aan ons te laten weten via info@dwangendrang.nl. Wij mailen je dan ons format om je workshop toe te lichten. Onze adviescommissie beoordeelt ze en wie weet sta jij straks op het congres je verhaal te doen. Passend bij dit interactief congres met inspirerende workshops werken we met een “marktconcept”. Deelnemers shoppen die dag zelf waar ze heen willen en hoeven dit niet vooraf aan te geven. Een workshop wordt 1 keer gegeven. Aan het verzorgen van de workshop zijn geen kosten verbonden en twee personen (workshopleiders) hebben kosteloos toegang tot het congres! 

Als standhouder 

Stands zijn innovatieve bedrijven die bijdragen aan verbetering van de praktijk rondom het terugdringen van dwang en drang in de praktijk. Er is plaats voor een aantal unieke standhouders (uniek betekent: 1 per stand specifieke branche zoals interieurinrichting, domotica of trainings-bureaus). 

Graag bieden we je organisatie de mogelijkheid zich te profileren tijdens het congres. Met je logo op de congres site en bij alle uitingen en een info stand tijdens het congres kun je een groot en breed publiek bereiken binnen de GGZ. 

Aan standhouders vragen we een bescheiden bijdrage in de kosten, met als tegenprestatie een prominente rol en plaats in alle uitingen. Wij zorgen ervoor dat er een inhoudelijk als organisatorisch sterk congres geboden wordt. Wij bieden een standruimte aan, waarin je vrij bent voor wat betreft de inrichting. Twee personen hebben tevens kosteloos toegang tot het congres. Je hebt toegang tot Wifi en er is de gehele dag begeleiding voor al je vragen. Als standhouder wordt koffie/thee en een lunch aangeboden. De bijdrage is 395 euro excl. btw. Er zijn maximaal 10 standhouders! 

Met een banner 

Is er een banner (poster) met resultaten van een onderzoek die het veld moet weten? Of hebben jullie een methodiek die noemenswaardig is? Laat ons de poster maken en neem hem na het congres mee naar huis. De kosten zijn voor ons. Jullie leveren de input. Vraag naar de mogelijkheden en (opmaak) specificaties.

*******

We horen graag of en hoe jij erbij bent op donderdag 28 november a.s.! Laat het ons weten via info@dwangendrang.nl.

Gerealiseerd door Zeg maar Alex.